LA PRESIDENTA

La Gemma Simó és la Presidenta de l’entitat. És membre de JCI Sabadell des de 2015

L’ any 2014 la Gemma Simó començà a estudiar el grau en Màrqueting i comunicacions digitals degut a què la seva actual situació laboral com a empresària  del ram de la fusta des de l’ any 2009 li ha ensenyat que la formació és un dels grans pilars, tant a l’ àmbit social com al particular.

També la Gemma Simó sempre ha estat conscient de què tota col·laboració pel benefici social acaba repercutint en el valor personal de cada un, per això, creu que cada un ha de ser actiu per col·laborar amb els altres si vol poder ser ben valorat com a persona.

L’ASSESSORA LEGAL

L’Amina el Khayat és l’Assessora Legal de l’entitat. L’Amina és membre de la Jove Cambra de Sabadell des del 2015.

En la seva vida professional, l’Amina és advocada i treballa en banca.

LA SECRETARIA GENERAL

La Sara Rué, de 22 anys d’edat, és la Secretaria General de la Jove Cambra de Sabadell.

És membre de la Jove Cambra Internacional des del 2014 i ha estat molt activa el temps que porta a l’entitat. Així, també és formadora certificada JCI Trainer.

La Sara Rué és criminòloga, i està estudiant educació social i cursant un màster en estudis de dones, gènere i ciutadania a la UB.

LA VICEPRESIDENTA DE PROJECTES

La Idoia Gumà és la VP de projectes. És membre de JCI Sabadell des de 2015.

La Idoia Gumà és estudiant d’humanitats a la UAB.

EL PAST PRESIDENT

En Marc Rué, de 34 anys d’edat, és el past-president de la Jove Cambra de Sabadell. A la vegada, també ocupa el càrrec de Tresoreria

És membre de la Jove Cambra Internacional des del 2004, essent primer membre de JCI Lleida fins al 2014, quan es va traslladar a Sabadell. També és formador certificat de la JCI Catalunya.

En Marc Rué és emprenedor des de ben jove. És enginyer tècnic en informàtica de sistemes, i actualment treballa en l’assessorament de desenvolupament de negoci.