EL PRESIDENT DE L’ENTITAT

En Marc Rué, de 34 anys d’edat, és el president de la Jove Cambra de Sabadell.

És membre de la Jove Cambra Internacional des del 2004, essent primer membre de JCI Lleida fins al 2014, quan es va traslladar a Sabadell. També és formador certificat de la JCI Catalunya.

En Marc Rué és emprenedor des de ben jove. És enginyer tècnic en informàtica de sistemes, i actualment treballa en l’assessorament de desenvolupament de negoci.

 

LA SECRETARIA GENERAL DE L’ENTITAT

L’Amina el Khayat és la secretària general de l’entitat. L’Amina és membre de la Jove Cambra de Sabadell des del 2015.

En la seva vida professional, l’Amina és jurista i està cursant el màster d’advocacia

LA VICEPRESIDENTA DE COMUNICACIÓ

La Idoia Gumà és la VP de comunicació. És membre de JCI Sabadell des de 2015.

La Idoia Gumà és estudiant d’humanitats a la UAB.

LA VICEPRESIDENTA DE CREIXEMENT

L’Adriana Rué s’encarrega de que als nous membres de l’entitat no els falti de res, i de que se sentin acollits des del primer dia. L’Adriana és membre de JCI Sabadell des del 2015.

L’Adriana és estudiant de dret i relacions laborals a la UPF

 

LA VICEPRESIDENTA DE FORMACIÓ

La Gemma Simó és la VP de Formació. És membre de JCI Sabadell des de 2015

L’ any 2014 la Gemma Simó començà a estudiar el grau en Màrqueting i comunicacions digitals degut a què la seva actual situació laboral com a empresària  del ram de la fusta des de l’ any 2009 li ha ensenyat que la formació és un dels grans pilars, tant a l’ àmbit social com al particular.

També la Gemma Simó sempre ha estat conscient de què tota col·laboració pel benefici social acaba repercutint en el valor personal de cada un, per això, creu que cada un ha de ser actiu per col·laborar amb els altres si vol poder ser ben valorat com a persona.

LA PAST-PRESIDENTA

La Sara Rué, de 22 anys d’edat, és la past-presidenta de la Jove Cambra de Sabadell. A la vegada ocupa els càrrecs de Tresoreria i Assessoria Legal

És membre de la Jove Cambra Internacional des del 2014 i ha estat molt activa el temps que porta a l’entitat. Així, també és formadora certificada JCI Trainer.

La Sara Rué és criminòloga, i està estudiant educació social i psicologia. A més, aquest any iniciarà uns estudis de màster en gènere, dones i ciutadania a la UB.